Trei săptămâni până la Turneul Final

Turneul Final al Campionatului Național de handbal pentru junioare I se va desfășura în perioada 27 mai – 1 iunie, într-un oraș ce va fi stabilit săptămâna aceasta la Federație. În ultimul act s-au calificat primele două din cele 3 turnee semifinale, Bistrița, Plopeni și Mediaș. Alături de LPS Bistrița și Mureșul Târgu Mureș, vor juca echipele LPS Slatina, CSS Bacău, CSS Mediaș și CSS nr. 2 Baia Mare. Se va juca în sistem turneu, fiecare cu fiecare, echipa de pe primul loc al clasamentului final fiind declarată campioană națională.

”Am simțit o presiune mai mare fiindcă jucam acasă”

Alina Joldeș, lidera echipei bistrițene, spune că turneul a fost obositor, complicat și cu multă presiune

Alina, ai ieșit cu lacrimi în ochi de pe teren la ultimul joc. De ce? Doar nu era nici o miză pentru voi la final…

A fost un meci greu, pe care am vrut neapărat să-l câștigăm. Am pus suflet în fiecare minge, fie că era cu miză sau nu. Am jucat acasă, trebuia să-i mulțumim pe oamenii care au venit să ne vadă.

Cum a fost turneul în ansamblu?

Greu, obositor, complicat. Am simțit o presiune mai mare ca altă dată, fiindcă am jucat acasă. Dar a trecut cu bine și acum suntem bucuroase.

Cum crezi că va fi la Turneul Final?

Cum altfel decât greu? Sper să ne mobilizăm la fel de bine și să facem jocuri cel puțin la fel de reușite ca acestea. În orice caz, aș vrea să spun că această calificare este a echipei. Toate fetele și-au dat sufletul ca să o obținem.

 | 92 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On