Au trecut și cântarul! Mix Kombat 5 și-a prezentat luptătorii și e gata de start!

Cu 24 de ore înaintea Galei Mix Kombat 5, a avut loc cântarul oficial și prezentarea participanților. Evenimentul s-a desfășurat la Hotelul Metropolis și l-a avut ca invitat special pe Bogdan Stoica, fost campion mondial Superkombat.

Rând pe rând, cei 16 luptători ce vor urca mâine în ring au trecut proba cântarului și au pozat în fața presei.

Cei mai aplaudați au fost, evident, bistrițenii Bogdan Suru, Sebastian Lutaniuc, Dan Bolfa, Emilian Singeorzan, Andrei Șumfelean, Daniel Morar și Bogdan Medvischi.

Dintre aceștia, Suru s-a arătat cel mai îngrijorat, fiindcă i s-a schimbat adversarul în ultima zi. Luptătorul pentru care se pregătise a avut un accident auto și a fost înlocuit cu un italian, Diego Enzo, cu 5 kilograme mai greu.

Interesantă a fost și prezentarea celor care țin mâine capul de afiș, Cristian Ristea și Jurgen Dolch. Impunători prin simpla lor prezență, cei doi luptători de peste 100 de kilograme vor fi, cu siguranță, atracția serii de sâmbătă.

Gala va începe la ora 18.00, dar intrarea se va face de la 17.00. În deschiderea evenimentului vor fi două meciuri undercard, la 60 și 65 de kilograme.

Primul bistrițean care va intra în competiție ca fi Bogdan Medvischi, învins la puncte în această toamnă tocmai de adversarul său, Murat Abdou, într-o gală din Elveția.

Invitații Galei vor fi, pe lângă Bogdan Stoica și Cătălin Moroșanu, și concurenții Exatlon Ciprian Mariș și Ion Surdu.

 | 1.296 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *