Transferuri pe bandă rulantă la Gloria: Rezerva naționalei Muntenegrului, Ljubica Nenezic, întărește poarta!

Ana Maria Măzăreanu și Cristina Sântămărean au fost înlocuite în poarta Gloriei cu brazilianca Darly de Paula și cu muntenegreanca Ljubica Nenezic.

 

Nenezic are 22 de ani și vine de la Kastamonu, din Turcia. E semifinalistă de Champions League în 2016 și de EHF în 2018. A mai jucat la Buducnost și Kispest. Are 1,79 înălțime și 18 meciuri jucate în naționala Muntenegrului.

 

Al treilea portar al Gloriei va rămâne Ana Maria Inculeț.

 | 2.645 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

5 Comments

 1. Rezerva lui Rombescu la turcii
  Sub Mazareanu mult ..

  Post a Reply
 2. Radu Moldovan de la CJ – BN a primit rasplata bistritenilor in alegeri , pentru modul in care arunca banii publici pe contracte de 3-4-5000 de euro la aceste mercenare ( multe straine ..) de la handbal. Cu unele din ele ….se simte bine dl presedinte. Tot pe bani publici , pe la Figa ! Felicitari bistriteni !

  Post a Reply
  • Nu doar pentru echipa asta oparita cu 500 de suporteri ci si pentru toate arogantele facute prin judet si modul discretionar in care a ales sa imparta banii intre primariile PSD si restul. Se stie prea bine ca zonele unde nu sunt primari PSD nu au primit fonduri de la Raducu. O sa isi mai ia multe peste bot PSD-ul la noi in judet.

 3. De acord Vasi. Zici ca judetul e mosia lui personala ! Daca il ia DNAul la bani marunti …merge langa PSDragnea urgent !

  Post a Reply
 4. Ba! Copilasi,babe si alti securisti! Ascultati la mine! Era o data o echipa care juca in CHL in apropierea voastra. Ei,si de atata bine suporteru a zis,, sa plece primaru in –paula–ca oricine poate face mai mult. Si primaru a fost in pauza fortata si onor comunitatea cu cei mai de vaza ,,muisti” sau como se dice,au facut o retrogradare,ojecmanire,o falimentare,o frustrare si o pata pe obrazaul suporterului onest(in sensul ca ai ajuns ultimul jeg). Ei dragul meu suporter bistritean…pana mai poti,nu aruca piatra! Nu de alta ,da,o sa te loveasca fix in gura!

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *