Transfer: Gloria l-a debutat în Liga 1 și acum s-a întors să dea o mână de ajutor!

Un fost jucător al Gloriei, ajuns acum la 34 de ani, s-a întors la echipa care l-a format și debutat în Liga 1.

În 16 august 2003, Jozsef  Lorincz intra pe teren în partida Gloria – Apullum Alba Iulia, din etapa a doua a Ligii 1. Avea 18 ani și era aruncat în fotbalul mare de antrenorul Constantin Cârstea, după evoluții bune la echipa a doua.

Apoi, 4 campionate a făcut parte din lotul Gloriei, jucând la echipa a doua sau la echipa mare, unde era nevoie de el. S-a transferat la Oțelul Galați dar n-a apucat să joace acolo și a ajuns în Liga a doua, la FC Bihor. După un periplu pe la Gloria Buzău, a revenit din nou în Liga 1, odată cu promovarea Victoriei Brănești, în 2010.

Între timp, a făcut 33 de ani și a ajuns la Miercurea Ciuc în Liga a treia. Fostul său antrenor de la Gloria II, Dănuț Matei l-a căutat și l-a chemat să facă parte din noul proiect al Gloriei. A acceptat imediat și astăzi a semnat un contract pe un an și jumătate cu echipa condusă de Ioan Horoba.

”E un mijlocaș cu experiență, pe care Dănuț Matei îl știe foarte bine. Cu siguranță, alături de Curtuiuș și de ceilalți care vor mai veni, vom reuși să ne întărim și să formăm o echipă competitivă”, a declarat Horoba pentru sportulbistritean.ro.

 

 | 3.580 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *