Transfer de Liga Campionilor! Laura Oltean a semnat cu CSM Bistrița

CSM Bistrița și-a întărit lotul pentru returul de campionat. Bistrițeanca Laura Oltean a semnat astăzi cu echipa antrenată de Horațiu Pașca și Radu Moldovan.
 
Laura Oltean are 26 de ani, este coordonator de joc și a evoluat până acum la HCM Baia-Mare, echipă cu care și-a reziliat contractul. Laura Oltean este una dintre cele mai bune handbaliste pe care le-a dat Bistrița în ultimii ani, cu experiență în Liga Națională și în Liga Campionilor.
 
Bistrițeanca Laura Oltean fost componenta lotului național de tineret al României, pentru care a jucat 31 de meciuri și a înscris 54 de goluri. Laura are în palmares o medalie de bronz la Campionatul European din Turcia, în 2007, cu naționala de tineret.
 
În 2013, Oltean a fost convocată pentru prima dată la naționala de senioare a României, pentru a evolua la Trofeul Carpați și a adunat apoi mai multe selecții.
 
Campioană națională la junioare 1 cu LPS Bistrita în 2008, Laura Oltean este de patru ori vicecampioana României la nivel de senioare, în 2010, 2011, 2012 și 2013 toate obținute cu U Jolidon Cluj și a câștigat Liga Națională cu HCM Baia-Mare, echipă cu care a evoluat și în Liga Campionilor. Mai are în palmares două Cupe ale României și două Supercupe.
 
Augustin Danci
 | 452 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *