Tradiția n-o mai ajută! Gloria iese din Cupa României la primul meci! Vezi rezumatul!

Altădată o specialistă a Cupei, Gloria a ajuns la contraperformanța de a ieși la primul duel din această competiție.

După ce a trecut de ACS Dumitra prin neprezentare, echipa bistrițeană a întâlnit Avântul Reghin, o echipă accesibilă, din aceeași serie a ligii a treia. Și a avut norocul să joace acasă, astăzi, pe stadionul Jean Pădureanu.

Iar după două victorii cu Baia Mare și un meci bun la Glodeni, în Republica Moldova, nu ne gândeam că se va împiedica de echipa mureșeană.

Într-un 4-4-2 rigid, cu fundașii laterali greoi și rar urcați în atac, cu mijlocașii de pe margini prea statici în zonele lor și cu doi atacanți buni, dar fără mingi primite de la coechipieri, Gloria a arătat prost în acest meci.

Cu o săptămână înainte de începerea campionatului, să sperăm că acesta a fost doar un accident. Căci altfel, nu putem spera decât la un loc modest, într-o serie în care Avântul Reghin nu e vreo echipă care să emită pretenții.

Oaspeții au deschis scorul la un corner de pe dreapta și un lat banal, în dreapta portarului.

Imediat după pauză, bistrițenii au egalat cu un gol înscris de Nalați, altfel un pic obosit și parcă plictisit. La 1-1, oaspeții au profitat de o gravă eroare de arbitraj, marcând golul doi cu un șut senzațional, însă după un fault clar la mijlocul terenului.

Golul de 1-3 a venit pe o greșeală în apărare care a încununat evoluția slabă a jucătorilor antrenați de Dan Matei. O pasă în centru trimisă de Meșter, fix la adversar, l-a lăsat pe atacantuloaspeților singur cu portarul.

Păcat pentru cei vreo 300 de spectatori veniți la meci, care au rămas cu un gust amar după această întâlnire. Și pentru ratarea unei șanse de a aduce o echipă mai tare la Bistrița și de a puncta un pic la imaginea fotbalului local, șifonată rău în ultimii ani.

Gloria: Mureșan, Milandru, Hasnaș, Lorincz, Vărărean, Cilean, Nalați, Meșter, Suciu, Stoianof, Curtuiuș. Au mai intrat: Moldovan, Georgiță, Patca

Avântul: Bucin, Bugnar, Merdariu, Laczko, Luca, Covaciu, Chirilă, Murar, Bujor, Horvath, A. Pop.

 | 2.241 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

 1. Meciurile din Cupā se joacă cu rezervele!
  Nu este în folosul Gloriei să lupte pe două fronturi, să cheltuiască bani pe deplasări, arbitri etc. în Cupa României.
  Jucătorii acumulează oboseală, riscă să se accidenteze etc.
  Anul viitor la meciurile din Cupă pot trimite în teren : portarul de rezervă, noi veniți de la LPS, jucători care stau prost cu condiția fizică, jucători care nu prea au șanse să prindă primul unsprezece în meciurile din Liga 3.

  Post a Reply
  • Meciurile din cupa le joaca cu rezervele echipele din ligile superioare care au o miza reala in campionat. Echipa asta ce miza are in campionat ? Europa League ?:)) N-au nici cea mai mica sansa la promovare…daca mergeau mai departe in cupa toate meciurile le jucau pe teren propriu pentru ca se joaca pe terenul echipei mai slab cotate …deci asta cu deplasarile pica…cupa pentru echipele de liga 3 reprezinta o oportunitate reala de a mai aduce fotbal adevarat pe teren propriu…asa tot cu maxim 200 de oameni o sa ramana echipa asta in tribune.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *