Todd Townsend va fi noul antrenor al „Vulturilor”

Acesta este așteptat să vină la Bistrița pentru a-i pregăti pe baschetbaliști. Deși se vorbea de aducerea lui pe bancă încă de la debutul sezonului, Townsend se pare că va conduce echipa doar din retur.

Townsend a fost antrenor secund la Northeastern, echipă din prima divizie americană universitară în sezonul precedent. A pregătit studenții de la două școli de renume din Statele Unite ale Americii, Marquette University și Golden Eagles. Tot la Marquette are și experiență ca jucător. În vârstă de 27 de ani, Todd a câștigat 91 de meciuri din 114 jucate în cei 4 ani petrecuți la Marguette, a câștigat premiul Hank Raymonds Sportsmanship, de 2 ori Bart Miller Standard of Excellence și premiul acordat jucătorilor de perspectivă. Noul antrenor de culoare al echipei este licențiat în „Studii de Comunicare”.

„Va veni la Bistrița ca antrenor, însă îl vom înscrie și ca jucător, pentru a evolua dacă va fi nevoie de el”, a declarat managerul echipei, Simona Birtaș.

De asemenea, Simona Birtaș mai spune că echipa se va întări pentru că e greu să introduci aceiași jucători meci de meci: „E clar că avem probleme de efectiv, dar trebuie să mai rezistăm până la jumătatea lunii decembrie, când se va încheia turul și vom mai aduce jucători”.

 | 195 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On