Titi Voica are și el un ”11” ideal al Gloriei: ”Câmpeanu n-are cum să lipsească!” Tu ce părere ai?

Emisiunea cu Gabi Balint de la Bistrițeanul.ro a stârnit multe comentarii în privința echipei ideale a Gloriei, pe care fostul internațional și-a imaginat-o.

Sângeorzeanul care a jucat la Gloria câteva meciuri din sezonul 79-80 a mărturisit că e subiectiv în alegerea jucătorilor, ba chiar nostalgic. Așa se face că l-a introdus în cel mai bun 11 din toate timpurile pe vărul său Pantilimon, pe Berceanu, Butuza, Vasile Moga sau Ciocan.

Un alt fost fotbalist al Gloriei, Titi Voica, are o altă echipă ideală, în care îi include pe cei din generația lui, din anii 90.

”Gloria a avut întotdeauna portari excelenți, dar cel mai bun dintre ei a fost Câmpeanu. Cu el ar trebui să înceapă orice variantă de echipă”, spune Voica.

Iată echipa lui:

Câmpeanu – Dorel Zegrean, Mironaș, S. Costin, Săsărman – Sănmărtean, Iftodi, Sebi Moga – V. Moldovan, Ganea. Antrenor: Remus Vlad

 

 | 2.589 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

 1. Mi-ar place să găsesc, pe acest site, mai multe fotografii (toate) cu echipa Gloriei de-a lungul timpului. Înainte de revoluție erau 2: în roșu și alta în albastru.
  Aștept albumul.
  M I

  Post a Reply
 2. Câmpeanu – Dorel Zegrean, Mironaș, S. Costin, Săsărman – Sănmărtean, Iftodi, Sebi Moga – V. Moldovan, Ganea. Antrenor: Remus Vlad

  cu echipa asta am lua titlul lejer acuma…

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *