Tina Olari: ”Ador cafeaua de la Barista! Nu știam că fotbaliștii au gusturi așa de rafinate!”

Tina Olari, celebra creatoare de modă, s-a mutat recent într-un apartament pe pietonalul bistrițean și are deja câteva locuri preferate în zona centrală a orașului. Unul dintre ele este cafeneaua Barista, aflată peste drum de Primărie, aproape de atelierul designerului.

”E un loc pe care l-am descoperit recent și care îmi place foarte mult. Nu știam că e creația unui fotbalist (n.r. Alex Greab) și nici nu-mi imaginam vreodată că fotbaliștii pot avea gusturi așa de rafinate”, mărturisește, mai în glumă, mai în serios, artista care a creat, nu de mult, ținuta pentru Miss World.

”Aduce un pic cu micile cafenele din Dubai, păstrând proporțiile, evident. M-am simțit foarte bine acolo la o prezentare la care am fost invitată și mi-a rămas în minte aroma lor de cafea. Iar când m-am întors la Bistrița, am descoperit locul acesta și sunt tare încântată”, spune designerul bistrițean.

Deschisă acum două luni, cafeneaua Barista a devenit rapid un loc frecventat de mulți localnici amatori de arome fine, dar și de un spațiu cochet, potrivit pentru socializare, amenajat cu gust de firma Gabrielei Montoiu.

”Amestecul cafelei noastre se compune din 90% cafea Arabica, aleasă din Etiopia, Brazilia, Guatemala și Honduras, și 10% cafea Robusta culeasă din Flores, în insulele Sunda, un arhipelag unde Oceanul Pacific îl întâlnește pe cel Indian”, e una dintre descrierile celor care administrează cafeneaua. Și care, în ultimele zile își caută colaboratori.

Iată câteva cerințe esențiale pe care trebuie sa le stiți!

Este nevoie de un zâmbet pozitiv și o atitudine empatică.

De un angajament față de cafenea pe termen lung.

De dorința de a invăța și dezvolta continuu.

Disponibilitatea de lucra in weekend. Să îți placă cafeaua. Mult!

CV-urile se pot trimite pe barista.caffee@yahoo.com sau direct in cafenea.

 | 3.177 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *