Ticu Șteff ar fi fost mândru! Primul concurs de schi alpin în Bistrița ultimilor 30 de ani a fost foarte bun! (FOTO/ VIDEO)

Asociația ”Pro Universitaria”, cu Horia Ștefănescu în prim plan, a fost gazda primului concurs de schi alpin organizat la Bistrița după 90. Pe pârtia Cocoș, închisă pentru public dar surprinzător de bună pentru condițiile meteo din aceste zile, s-a desfășurat, sâmbătă, prima ediție a unui memorial închinat profesorului Ticu Șteff, decedat în septembrie 2018, la 73 de ani.

Cu fanioane culisante, finish gonflabil și celulă start, întrecerea a avut un aer profesionist. Peste 100 de participanți între 6 și 70 de ani au concurat pe categorii de vârstă, la masculin și feminin. O categorie specială  a fost formată din sportivi ai foste grupe de performanță antrenată de Ticu Șteff la Liceu Sportiv, categorie câștigată de Andrei Vieriu, urmat foarte aproape de Angelo Bude și Dan Moldovan.

A fost premiat și cel mai vârstnic concurent, Ilie Bondriș dar și soția lui Ticu Șteff. Evenimentul s-a încheiat cu o masă comună în oraș, unde participanții au mai depănat amintiri despre cel care a fost unul dintre cei mai mari specialiști bistrițeni în schi.

 | 6.861 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *