Tibi Ușeriu pregătește deja Maratonul Via Maria Theresia 2016!

Asociația Tășuleasa Social în parteneriat cu Raiffeisen Bank organizează în data de 6 august 2016 a III-a ediție a maratonului montan Via Maria Theresia!

Maratonul VMT 2016 vine cu noutăți pentru participanții la această ediție a competiției se adaugă o probă nouă, cea de Triathlon, și va lipsi proba de Mountainbike. Astfel vor avea loc 5 probe la competiția montană Via Maria Theresia: semimaraton, maraton, ultramaraton, triathlon și drumeție.

La cea de-a III-a ediție VMT startul se va da în apropierea lacului Colibița, județul Bistrița-Năsăud, linia de finish va fi la Piatra Fîntînele, iar cea mai mare parte a traseului va urma  drumul regal al Împărătesei Maria Theresia.

O altă noutate pentru concurenți este modul de înscriere: la completarea formularului de înscriere fiecare participant va trebui să prezinte dovada unei activități de voluntariat la care a participat, indiferent de organizație (inclusiv organizația Tășuleasa Social), sau alt „exercițiu” de voluntariat, de exemplu donare de sânge.

Perioada de înscriere este 23 decembrie 2015 – 10 iulie 2016, în funcție de locurile disponibile; formularul de înscriere se poate completa la adresa: http://via-maria-theresia.ro/competitie/formular-inscriere/. Nu se va percepe taxă de înscriere, în afară de taxa de ecologizare.

Am reușit in primele doua ediții, împreună cu partenerul nostru Raiffeisen Bank să arătăm celor peste 2500 de participanți frumusețile Parcului Național Munții Călimani, ale pădurilor care au nevoie de protecția noastră, a culturii și valorilor istorice din această zonă  și să promovăm turismul montan și mișcarea în aer liber.

Anunțăm momentul deschiderii înscrierilor la maratonul VMT 2016 lansând totodată  și  filmul  de la Maratonul VMT 2015

 | 768 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *