Tibi Ușeriu a fost premiat de Consiliul Județean. Ce a spus maratonistul (FOTO-VIDEO)

Tibi Ușeriu a fost premiat astăzi de către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, care i-a oferit acestuia Premiul de Excelență 2016 și o sumă de bani în valoare de 25.000 de lei. În cadrul ședinței de astăzi, Tibi a primit o diploma de excelență și din partea prefectului Ovidiu Frenț. Prin aceste premii, Tibi Ușeriu este  recompensat pentru performanța de a câștiga Maratonul Arctic Ultra.

 “Eu te felicit pentru curajul de a participa la o asemenea competiție. Noi am trăit emoțiile alături de tine. Cred că pentru foarte mulți dintre tinerii noștri poți să fii un model de perseverență. Județul nostru va fi vorbit de bine mult timp de acum înainte, datorită performanței înregistrate de tine!”,  a spus președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan.

VEZI AICI O GALERIE FOTO!

 “Colegul meu de la Tășuleasa, Tibi Ușeriu, a făcut un lucru care depășește cu mult pragul acestui județ și de aceea am să fiu alături de el în toate proiectele pe care le va desfășura. Tibi este un model chiar și pentru noi, cei care am trecut de a doua tinerețe, demonstrându-ne că putem să ne depășim pe noi înșine.”, declară prefectul Ovidiu Frenț.

“Am plecat la competiția asta fără nicio emoție, de când am plecat și până la sfârșit, dar aici am niște emoții de aș mai alerga odată.  Aș putea să fiu doar onorat de ceea ce mi se întâmplă acum. Când am început pentru prima dată să alerg, am început să alerg pentru mine, pentru condiția mea fizică  și pentru sănătatea mea, după care mi-am dat seama că inspir. Și am văzut că am început să visez, iar pentru visurile mele am făcut sarcrificii din timpul meu liber. Nu m-am pus în pat seara și m-am trezit maratonist direct la Cercul Polar. A fost o muncă în spate și mii de ore de antrenamente și așa am ajuns aici. Nu sunt un supraom, sunt ca fiecare dintre toți oamenii, doar că am mai multă voință și îmi doresc să îmi ating visul”, a spus Tibi Ușeriu în cadrul ședinței în care a fost premiat.

“Eu nici nu am știut că există un premiu și că se pot aloca bani de la stat pentru așa ceva. Am fost chiar surprins! Am înțeles că se vehiculează că aș fi avut înainte o întâlnire cu domnul Radu și aș fi cerut bani, iar asta nu e adevărat. Am avut suportul financiar al oamenilor care au crezut în mine. Nu aș vrea să intru într-o dispută. “, mai spune acesta.

“Am căzut de foarte multe ori în genunchi, la propriu. Și m-am ridicat din voința de a reuși. Nu aș vrea să intru în foarte multe detalii, vă mulțumesc foarte mult pentru premiul acordat și mă declar onorat! Bineînțeles că nu o să mă opresc aici! Dacă o să iau toate premiile care se vor acorda de acum încolo, asta este! Eu îmi voi urma visul! Mulțumesc frumos, mă simt onorat!”, mai spune Tibi Ușeriu.

Vezi VIDEO pe observatorbn.ro

 | 708 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *