Terenurile de la Generală 4, gata până în iunie

– complexul sportiv va cuprinde trei terenuri de tenis, un teren de fotbal cu suprafață sintetică, un teren de baschet și vestiare

După ce au câștigat licitația pentru construirea unei baze sportive la Școala Generală Nr. 4, Alin Seserman și Iulian Moga așteaptă să semneze contractul cu Primăria Bistrița. Vor urma apoi o serie de avize și aprobări, proces care va mai dura câteva săptămâni. Cu toate acestea, Alin Seserman este optimist și crede că în luna iunie se va juca tenis de câmp pe baza sportivă de la Școala Generală Nr. 4. ”Baza sportivă e la proiectant, i-am dat temă să întocmească pro-iectul. Deocamdată, nu am semnat însă contractul cu Primăria. Ne-au tot amânat de aproape o lună. Ne-au promis însă că săptămâna aceasta îl vom semna, pentru a putea apoi primi avizele necesare” a declarat Seserman, unul dintre investitori.

Fiul lui Seserman va juca tenis pe noile terenuri

Ideea realizării unei baze spor-tive cu terenuri de tenis, dar și de fotbal i-a venit consilierului local al PDL, Alin Seserman, după ce băiatul său, Victor, în vârstă de șase ani, a început să facă tenis de câmp. ”Am căutat mai multe terenuri unde să facem o astfel de bază sportivă, am vrut să o facem inițial la Unirea. Apoi, am găsit acest teren de la Școala Generală Nr. 4” a declarat Alin Seserman.

Concesionare cu năbădăi

Închirierea terenului de la Primăria Bistrița nu a fost un lucru ușor pentru Alin Seserman și Iulian Moga. Cei doi au început demersurile încă din vara anului trecut, primarul Ovidiu Crețu retrăgând o dată proiectul de pe ordinea de zi a Ședinței de Consiliu Local. În cele din urmă, proiectul a fost aprobat și Primăria le-a concesionat spațiul de 3800 de metri pătrați. Prin firma SC Tennis Blue, cei doi intenționează să amenajaze un complex sportiv care va cuprinde trei terenuri de tenis, un teren de fotbal cu suprafață
sintetică, un teren de baschet și vestiare. „Prima dată vrem să amenajăm te-renurile de tenis, pentru a fi gata la începerea sezonului. Abia apoi vom face terenurile sintetice de fotbal, nu cred că le putem face toate în același timp” a declarat Alin Seserman. Investiția se ridică la peste 50 000 de euro. Terenurile vor fi folosite de către elevii Școlii Generale Nr. 4, în timpul săptămânii, până la ora 14.00. Pe noua bază sportivă, antrenorul Iulian Moga intenționează să organizeze și turnee de tenis de câmp.

 | 104 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On