GS Tennis Club a tras linie după 2018: Un an de excepție pentru clubul bistrițean!

Grand Slam Tennis Club s-a impus în 2018 ca una dintre cele mai importante grupări sportive bistrițene, devenind importantă pe harta tenisului național și chiar european.

Clubul înființat și susținut de familia Kontra a pus Bistrița în calendarul european al tenisului de câmp, organizând foarte bine Fed Cup Junior, un fel de Cupa Davis pentru juniori, cea mai mare competiție organizată vreodată la acest sport în județul Bistrița- Năsăud.

De asemenea, GS Tennis Club s-a impus categoric în circuitul Tenis Partener, cu turnee silver și gold, cel mai important dintre ele, Terraqua Open, devenind platinium, cel mai ridicat nivel din cadrul competiției.

Dacă adăugăm aici turnee naționale pentru juniori, turnee de categoria A din calendarul federației, plus activitatea de zi cu zi a clubului, cu mulți jucători de perspectivă implicați în instruire, avem un tablou foarte reușit al anului 2018.

În total, peste 20 de competiții importante, cu jucători din țară și străinătate, au adus aproape de GS Tennis Club mulți iubitori ai tenisului de câmp bistrițean, colaboratori și sponsori.

Administratorii clubului au marcat recent realizările anului 2018 printr-un eveniment în care au fost oferite cadouri copiilor care se antrenează aici. Calendare și prosoape personalizate, alte articole promoționale, dulciuri și sucuri, au fost oferite cu generozitate celor prezenți.

”A fost frumos, ne-am bucurat împreună după an greu dar foarte frumos și important pentru clubul nostru. Le mulțumesc și eu tuturor celor care au fost alături de noi în 2018 și sper să fie și în continuare la fel, fiindcă nu vom lăsa stacheta mai jos”, spune Andra Coprean, antrenoare în cadrul clubului.

 

 

 | 3.838 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *