Tenis Partener: La GS Tennis Club, s-a terminat un turneu și se pregătește altul!

Profitând de terenurile acoperite de la Grand Slam Tennis Club, a fost organizat recent un turneu din circuitul Tenis Partener iar săptămâna viitoare începe altul. Bistrița devenine astfel, ușor-ușor,  un punct de referință pe harta tenisului pentru amatori din România.

Pentru prima dată în județ, cei de la GS Tennis Club au organizat o întrecere și la nivelul 4, destinat începătorilor. Locul 1 a fost câștigat de Călin Comeș din Târgu Mureș, care a învins-o în finală pe bistrițeanca Istrate Camelia.

La nivelul 5, Narcis Feyer a jucat bine dar s-a oprit în semifinale. Locul 1 i-a revenit lui Cosmin Curticăpean, favoritul 2, care l-a învins în finală pe Călin Pop

 

La nivelul 6, Călin Harșian s-a dus glonț până în finală, pe care a câștigat-o în fața lui Laszlo Fogel din Satu Mare.

Nivelul 7 a fost disputat între un jucător din Oradea și unul din Târgu Mureș, bihoreanul Dumitru Fotache primind laurii învingătorului.

La nivelul 8 s-a jucat pe grupe și Abiel Deac a fost de nebătut, profitând, e-adevărat, și de retragerea din finală a băimăreanului Ciprian Cuceu.

S-a jucat și la dublu, nivelele 5,6 și 8. Perechile Paul Odorhean/ Rareș Roș din Bistrița, Fogel/Szilaghi din Satu Mare și gazdele Cristi Pungovschi/ Andra Coprean de la GS Tennis Bistrița fiind câștigătorii întrecerilor.

În 13 aprilie va începe un alt turneu din seria Tenis Partener, de categoria Silver. Se va juca doar la simplu, nivelele 4, 5, 6, 7 și 8.

 | 1.678 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *