Tenis Partener: Grand Slam Tennis Club Bistrița trimite doi bistrițeni la Roma!

Un nou concept lansat de Tenis Partener a prins foarte bine la Bistrița. Grand Slam Tennis Club a fost unul dintre cei doi parteneri ai proiectului TP Series, celălalt fiind un club din București.

Concret, de-a lungul anului 2018 au fost organizate mai multe turnee în țară. În urma punctelor acumulate, cei mai buni au participat în weekendul trecut la o competiție de tip masters, organizată la Bistrița.

S-a punctat la 4 niveluri iar premiile speciale constau în excursii „all inclusive” la ROMA (transport, cazare, bilete de intrare) cu ocazia evenimentului „ATP World Tour MASTERS 1000 Rome” din mai 2019.

La nivelul 5, mastersul de la Bistrița a fost format din 3 grupe, cu capi de serie Emiliano Silvestri (nr 1), Cristin Tarău (nr. 2) și Horațiu Horoba (nr.3).  Dar premiul cel mare a fost câștigată de Iulian Olinca, după o finală cu Horoba, pe care l-a bătut și în cadrul grupei.

La nivelul 7, un alt bistrițean, Patrick Deac a avut adversari puternici dar a reușit în cele din urmă să prindă biletele la Roma.

La nivelul 6, sătmăreanul Laszlo Fogel l-a învins în finală pe Călin Harșian, deși bistrițeanul e într-o mare formă în circuitul Tenis Partener.

La nivelul 8 a câștigat tot un jucător din Satu Mare, Vlad Moza, favorit într-o grupă cu bistrițeanul Abiel Deac.

”Al 10-lea calendar de vara Tenis Partener a adus această nouă provocare, cu mare impact printre bistrițeni. Mă bucur pentru cei doi care au câștigat premiile mari, dar trebuie felicitați toți cei care au intrat în acest circuit și au dat dovadă de multă ambiție și seriozitate. Grand Slam Tenis Club a fost din nou un partener de nădejde pentru tenisul la nivel de amatori și arătat că încurajează foarte tare acest gen de întreceri”, spune Cristian Pungovschi, antrenor în cadrul clubului bistrițean.

 

 

 | 1.949 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *