Tenis de masă: Cu un lot tânăr, Bistrița e în grafic după naționalele de seniori!

Tania Plăian și Ioana Sângeorzan au câștigat o medalie de bronz la Campionatele Naționale de tenis de masă pentru seniori, încheiate ieri la Buzău.

Bistrițencele au făcut echipă la dublu și au ajuns în semifinale, unde au fost întrecute de perechea Ciobanu-Deaconu, cea care a și câștigat titlul național.

A fost singura medalie bistrițeană, singura preconizată, ai noștri participând cu un lot foarte tânăr la această ediție a naționalelor.

La simplu, Tania Plăian, Adela Strună și Ioana Sângeorzan au fost eliminate dintre primele 16, după meciuri dificile cu Elena Zaharia, Roxana istrate și Elisabeta Samara, aflate printre cele mai bune jucătoare ale competiției. Titlul național a fost câștigat de Bernadette Szocs, pentru Steaua, după o finală, 4-3, cu Eliza Samara.

Andreea Clapa, cea mai experimentată jucătoare din lotul bistrițean, a avut coronavirus și s-a aflat în carantină.

Nici băieții nu au trecut de primii 16 la simplu, Darius Toma, Mihai Nemaciuc și Andrei Flămând nefiind nici ei prea norocoși la tragerea la sorți, fiind învinși de Cristian Chiriță, Tamaș Szabolcs, respectiv, Cristian Pletea, ultimul devenind vicecampion național pentru Constanța.

Jucătorii bistrițeni au fost însoțiți la Buzău de antrenorii Marian Filipaș și Alex Dincă.

 

 | 1.942 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *