Tenis de masă: După 14 ani, Bistrița ia din nou pe Paleta de Argint!

Secția de tenis de masă din Bistrița și-a trecut astăzi în palmares o mare performanță. După 14 ani, și doar a doua oară în ultimii 35 de ani, bistrițenii au cucerit cel mai important trofeu din România, la tenis de masă pentru copii, Paleta de Argint.

Competiția s-a desfășurat în acest week-end la Bistrița și a adunat spuma tenisului de masă la categoria 8-10 ani. Cu fiul antrenorului Cristi Podar în prim plan, bistrițenii au adunat cele mai multe puncte la simplu și echipe, masculin și feminin, ocupând în final locul 1 și intrând în posesia marelui trofeu.

Bistrița a mai avut acest succes în 2004, când tenisul de masă la acest nivel era dominat de Dan Daniel și Adrian Costea. Până atunci, ultima paletă a ajuns la Bistrița în 1983, cu Călin Creangă șef de generație.

De data aceasta, Christian Podar a fost motorul echipelor bistrițene. Și-a câștigat toate meciurile la echipe, dar LPS a ocupat în final locul 3. S-a ambiționat și mai tare și a câștigat la simplu tot ce a întâlnit în cale, fără să piardă vreun set, luând aurul întrecerii. Sebi Bence a ținut aproape de el și s-a clasat pe 5, în timp ce Flavius Rus a încheiat pe 10.

În total, LPS Bistrița a acumulat un total de 78 de puncte, față de echipele din Giurgiu și Carei, cu 49, respectiv, 48 de puncte.

 

LPS Bistrița, masculin:  Christian Podar, Sebi Bence, Flavius Rus, Mihai Nagy

 

LPS Bistrița, feminin: Patricia Băldean, Isabela Hurloi, Vanesa Palage

 

Antrenori: Emilian Bulbuc, Marian Filipaș, Cristian Podar, Daniel Răcilă, George Dincă, Mihai Briciu, Mihaela Șteff.

Adrian Linca

 | 5.236 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *