Tenis: Emiliano şi Cristian, început perfect de an! Câştigători la Turneul Campionilor fără set pierdut!

Braşovul, prin Tenis Partener, a organizat la sfârşitul săptămânii trecute Winter Series Stars 2018, Turneul Campionilor de dublu de nivel 5 fiind deja la a cincea ediție pe plan național. Tenis Arena, una dintre cele mai frumoase baze de tenis din Romania a găzduit 15 dintre cele mai bune perechi de dublu din țară, fiecare câştigându-şi locul pe tablou în urma rezultatelor obținute în perioada septembrie 2017-februarie 2018.

Oraşul nostru i-a avut ca reprezentanți pe Emiliano Silvestri şi Cristian Jeican. Cotați ca favoriți numărul 6, perechea bistrițeană şi-a câştigat dreptul de a participa la Turneul Campionilor după ce a cucerit titlul în turneul Tenis Partener de la Bistrița, în noiembrie anul trecut. Plasați în grupa A, o grupă în care i-au avut adversari pe favoriții numărul 1 ai turneului, bistrițenii au avut o evoluție excelentă, apreciată de toți cei prezenți la Tenis Arena.

A fost 6-2,6-4 cu o pereche din Bucureşti şi 6-1,6-3 cu Vlad Radulescu şi Doru Alexandru, locurile 2 respectiv 18 la nivelul 5 dublu, principalii favoriți. Un sfert de finală câştigat mai greu decât o arată scorul, 6-1,6-4 cu o altă pereche din Bucureşti şi o semifinală fără istoric câştigată la pas cu o pereche din Sibiu, scor 6-1,6-1 i-a adus pe bistrițeni în finală.

Finală care i-a adus din nou față în față cu favoriții numărul 1: 6-2,6-2 şi Emiliano Silvestri şi Cristian Jeican reuşesc o performanță remarcabilă pentru tenisul amator bistrițean. Jucând de un an şi jumătate împreună, cei doi au reuşit, pe lângă trofeul cucerit la Braşov, o ascensiune spectaculoasă, cele 500 de puncte primite la câştigarea Turneului Campionilor ducându-l pe Emiliano Silvestri până pe locul 2 în clasamentul general de dublu nivelul 5, în timp ce Cristian Jeican intră în premieră în top 10 la dublu pe țară.

 | 1.329 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *