Tenis de masă: Podium pentru juniorii bistrițeni la Cupa României

În weekend s-a desfășurat la Constanța, Cupa României la tenis de masă pentru juniori1 și 2, competiție la care au participat și 19 sportivi bistrițeni, legitimați la LPS Bistrița și CSM Bistrița, însoțiți la acest turneu de antrenorii Cristian Podar și George Dincă.

Bistrițenii au avut evoluții bune reușind să obțină 4 medalii, două de  argint și două de bronz în competiția juniorilor 1.

În concursul fetelor Arina Sîngeorzan a obținut argintul și Andreea Clapa a obținut bronzul, iar în competiția băieților băieților Adrian Costea a obținut medalia de argint și Andrei Flămînd a obținut medalia de bronz.

Evoluții bune au avut și Sonia Orban, Agnes Gâmbuță intrate în primele 32, Patricia Marga ajunsă în primele 16, Tania Plăian ajunsă în primii 8 la junioare 2,  Mihai Nemaciuc, Darius Toma ajunși în primii 32, Vlad Hurloi ajuns în primii 16, Bogdan Sîngeorzan ajuns în primii 8 la juniori 2, Patricia Marga, Tania Plăian ajunse în primele 32 și la junioare 1, Darius Toma, Vlad Hurloi, Tamaș Vigh ajunși în primii 32, Bogdan Sângeorzan, Alexandru Mircea ajunși în primii 16 la juniori 1.

 Sportulbistritean.ro

 | 419 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *