Tenis de masă: Hunor Szocs, aproape de o mare surpriză la Campionatele Mondiale!

După Adrian Crișan și Bernadette Szocs, a venit și rândul celui de-al treilea jucător de la CSM Bistrița să părăsească proba de simplu de la Campionatul Mondial de tenis de masă de la Dusseldorf.

Însă Hunor Szocs a ajuns cel mai departe dintre ai noștri la masculin, până în șaisprezcimile competiției. Unde a dat peste un mare campion al acestui sport, neamțul de origine ucraineană, Dumitrij Ovtcharov.

Fratele mai mare al lui Berni a jucat cu mult curaj și s-a ținut scai de numărul 5 mondial, fost vicecampion olimpic. A egalat la 2 după ce în setul 3 a fost condus cu 5-1 și a întors jocul cu 3-2 la seturi. Dar experiența multiplului campion european și triplu vicecampion mondial, plus publicul care l-a susținut frenetic, au fost decisivă pe finalul partidei. Ovtcharov a câștigat cu 4-3 și va juca în sferturile mondialelor cu japonezul Niwa Koki.

Și Ovidiu Ionescu, celălalt român care a ajuns în șaisprezecimi a fost învins astăzi, 4-1 de Ma Long, numărul 1 în clasamentul mondial. Și fetele rămase în cursă, Dodean și Samara, au ieșit, dar în optimi, învinse de două jucătoare asiatice, astfel încât România nu mai are nici un reprezentant la simplu în primii 16.

 | 710 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *