Tenis de masă: Dan Daniel și Andreea Clapa, aur la simplu (Galerie foto/video)

După medaliile obținute la echipe, bistrițenii au avut evoluții bune și la simplu, în ultima zi de întreceri la Cupa Bistrița.

 
De departe, Dan Daniel și Andreea Clapa au fost cei mai buni bistrițeni în această competiție. Ei s-au impus și la simplu, după ce au performat și la echipe.
 
La juniori, Dan Daniel a avut o finală grea cu Alin Spelbus din Câmpulung. A pierdut primul set la 5, le-a câștigat pe următoarele două, dar adversarul său a făcut 2-2, cu 11-9 în setul 4. În decisiv, bine condus de pe margine de antrenorul său Emilian Bulbuc, Dan a câștigat cu 11-9 și a urcat pe prima treaptă a podiumului.
 
La cadete, Andreea Clapa a avut o misiune ușoară în finală, cu Bogdana Trifu din Slatina. Chiar dacă a pierdut primul set, 8-11, le-a câștigat lejer pe celelalte 3 și a pus mâna pe aurul întrecerii.
 
Ceilalți bistrițeni înscriși în concurs s-au oprit în sferturile probei de simplu. Festivitatea de premiere a fost realizată de Raoul Zanca – director DJST, Eleonora Zăgrean – director CSM și doamna Bozga, soția regretatului antrenor emerit în memoria căruia s-a organizat această competiție.
 
 

sportulbistritean.ro


 | 994 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *