Tenis de masă: CSM Bistrița, în finala superligii la fete! Băieții vor juca finala mică!

 

Federația Română de Tenis de masă a programat sâmbătă returul semifinalelor superligii campionatului național pe echipe la tenis de masă, masculin și feminin. Ambele echipe ale CSM-ului au jucat returul acasă, băieții cu CS Pristavu Câmpulung, în timp ce fetele au întâlnit pe ACS Dumbrăvița-Timișoara.

După ce în prima manșă disputată la Câmpulung băieții au câștigat  partida cu scorul 5-3, în meciul retur, deși porneau cu prima șansă de calificare în finală, bistrițenii au pierdut clar, scor 1-5, singurul punct pentru gazde a fost reușit de Daniel Dan. Fetele, care au pierdut partida tur cu scorul de 4-5, au avut astăzi o evoluție bună reușind să câștige partida retur cu scorul de 5-1 și să se califice în finala superligii campionatului național pe echipe. Punctele bistrițencelor fiind reușite de către Bernadette Szocs – 2 victorii, Andreea Clapa – 2 victorii și Maria Lumperdean – 1 victorie.

Emilian Bulbuc, antrenor:”Primele care au intrat la masa de joc au fost fetele care au reușit o victoria mult mai ușor chiar decât ne așteptam noi și am început să visăm că vom juca finala și la băieți și la fete. A venit jocul băieților și visul s-a năriut, am început prost și am terminat și mai prost. Au jucat și băieții prost dar ne-a lipsit și șansa în momentele cheie al jocurilor”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 458 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *