Tenis de masă: Bistrițenii, de 11 ori pe podium la Memorialul Eugen Pașcan

Ediția a noua a Memorialului Eugen Pașcan s-a desfășurat sâmbătă și duminică în sala de tenis de masă Gheorghe Bozga din Bistrița, cu participarea a 99 de sportivi de la 14 cluburi din țară. Printre participanții la această competiție, organizată pe câte 4 categorii de vârstă la fete și băieți, s-au aflat și 30 de bistrițeni legitimați la LPS și CSM Bistrița.

Dacă în concursul juniorilor și junioarelor 3 și 4, bistrițenii au avut o evoluție modestă, doar Mihai Nemaciuc reușind să urce pe podium, locul 3 la juniori 3, în competiția juniorilor și junioarelor 1 și 2, bistrițenii s-au luptat între ei pentru locurile de pe podium.

În competiția fetelor, la junioare 1, Arina Sîngeorzan a ocupat locul 1 și Tania Plăian locul 2, iar la junioare 2, Patricia Marga a terminat pe locul 2, iar Tania Plăian și Sonia Orban au ocupat locul 3.

La băieți, Adrian Costea a ocupat locul 1, Alexandru Mircea locul 2 și Andrei Flămînd locul 3 la juniorii 1, Bogdan Sîngeorzan a terminat pe 2 și Darius Toma pe 3 la juniorii 2.

Tot pe podium au terminat și 2 sportivi legitimați la Buzău, dar care se pregătesc la Centrul Olimpic de la Bistrița: Florin Dragoș Oprea a terminat pe 1 și Alexandru Vrabie pe locul 3 la juniori 2.

 

Sportulbistritean.ro


 | 448 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *