Tenis de masă: Bistrițeni pe podium la Openul Serbiei!

 

Andreea Clapa, Arina Sângeorzan, Dan Daniel și Adrian Costea au avut rezultate remarcabile la unul dintre cele mai puternice concursuri din lume la tenis de masă pentru juniori și cadeți

ITTF Serbian Junior & Cadet Open 2012 este denumirea corectă a întrecerii la care bistrițenii și-au arătzat din nou valoarea. Andreea Clapa a luat aur la echipe, făcând parte dintr-o grupare special constituită de federația internațională. Tot aur a câștigat și la dublu cadete, făcând pereche cu o jucătoare in Thailanda. Însă cel mai răsunător rezultat a fost cel de la simplu cadete, acolo unde finala s-a jucat între două românce. Clapa a fost una dintre ele, cealaltă fiind Adina Deaconu. Bistrițeanca a pierdut, din păcate, cu 3-0 și a urcat pe treapta a doua a podiumului.

La junioare, Arina Sângeorzan a venit acasă cu două medalii de bronz, una câștigată la dublu cadete, alături de o jucătoare din SUA, și una la echipe-cadete, cu Adina Deaconu alături de ea.

La băieți, Dan Daniel și Adrian Costea au terminat openul pe 2 la echipe – juniori, iar primul dintre ei a prins și un loc 3 la dublu.

„Sunt rezultate foarte bune, obținute într-un concurs din calendarul mondial, un turneu cu mulți participanți foarte puternici”, spune Emilian Bulbuc, unul dintre antrenorii bistrițenilor

sportulbistritean.ro

 | 175 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *