Tenis de masă: Bistrița domină podiumurile naționale la juniori 2! Tania, campioană!

După aur la băieți și argint la fete în campionatul național pe echipe, desfășurat în februarie la Constanța, Bistrița și-a confirmat valoarea și în întrecerile individuale de tenis de masă pentu juniori 2.

Campionatul Național individual a avut loc în acest week-end la Bistrița, în Sala Gheorghe Bozga și a fost la îndemâna bistrițenilor, care au câștigat 10 medalii.

La fete, Tania Plăian a luat titlul național, după o finală cu o altă jucătoare bistrițeană, Krisztina Varga.  Împreună, cele două bistrițence au ajuns în finală și la dublu, dar au pierdut în fața unei perechi din Mediaș, Muntean/Dumitrescu.

La băieți, Bistrița a avut 3 bistrițeni în semifinale. Darius Toma și Mihai Nemaciuc au jucat între ei și a avut câștig de cauză cel din urmă, iar Vlad Hurloi a pierdut cu Mihai Pop din Cluj. În finală, clujeanul l-a învins cu 3-1 pe Nemaciuc, dar bistrițenii se pot mândri cu 3 din cele 4 medalii ale probei, chiar dacă le-a lipsit aurul. La dublu, nemaciuc a făcut echipă cu Mihai Pop și nimeni nu le-a putut sta în față, în timp ce Darius Toma și Vlad Hurloi au luat bronzul, după ce au pierdut greu în semifinale cu o pereche din Câmpulung.

Și la dublu mixt bistrițenii au fost redutabili, Krisztina Varga și Mihai Nemaciuc urcând pe prima treaptă a podiumului. Tania Plăian și Darius Toma s-au oprit în semifinale, dar au urcat și ei pe podium cu medalii de bronz la gât.


 | 614 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *