Tenis de masă: Aur, Argint și două bronzuri pentru bistrițeni la Campionatul Național pe individual, juniori 1

Campionatului Național individual de tenis de masă pentru juniori 1 s-a disputat, în weekend la Slatina cu participarea celor mai buni juniori din țară.

La această competiție, bistrițenii au fost reprezentați de 16 sportivi, legitimați la CSM Bistrița și LPS Bistrița, însoțiți de antrenorii Marian Filipaș, George Dincă și Daniel Răcilă. Performera delegației bistrițene la această competiție a fost Andreea Clapa, care a obținut două medalii: aur la dublu feminin, unde a făcut pereche cu slătineanca Adina Diaconu și bronz la simplu feminin.

Andrei Flămînd a obținut argintul la dublu masculin, unde a făcut echipă cu Florin Spelbuș de la Pristavu Câmpulung, a patra medalie a delegației bistrițene fiind obținută de Arina Sîngeorzan și Alina Zaharia, bronz în proba de dublu feminin.

Rezultate bune au obținut și Tania Plăian, Arina Sîngeorzan ajunse în primele 8 la simplu, Mihai Nemaciuc, Bogdan Sîngeorzan, Alex Ignat ajunși în primii 16 la simplu, Andreea Clapa/Alex Manole și Andrei Flămînd/ Bogdana Trifu ajunși în primii 8 la dublu mixt, Tania Plăian/Denisa Chireceanu în primii 8 la dublu feminin, Bogdan Sîngeorzan/Mihai Zamfir în primii 8 la dublu masculin.

Sportulbistritean.ro


 | 429 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *