Tenis de masă: Arina Sîngeorzan, trei medalii de bronz la Belgium Junior & Cadet Open

2015 Belgium Junior & Cadet Open s-a desfășurat în perioada 01-05 aprilie, cu participarea a 135 de sportivi din 20 țări. Printre participanții la această competiție s-a numărat și bistrițeanca  Arina Sîngeorzan, legitimată la CSM Bistrița. Arina a avut o evoluție apreciată de către organizatorii acestei competiții, evoluție care s-a concretizat în obținerea a 3 medalii de bronz:  la individual, dublu și echipe.

În proba de simplu Arina Sângeorzan a câștigat grupa din care a făcut parte după ce a obținut 3 victorii, calificându-se pe tabloul principal. În 16-zecimi Arina a trecut cu 4-1 de Berenice Marteau din Franța, în optimi a învins cu 4-0 pe Lauranne Hackemack din Belgia, în sferturi a trecut cu scorul de 4-2 de rusoaica Valeria Shcherbatych, fiind învinsă în semifinale de Audrey Zarif din Franța.

La dublu, unde bistrițeanca a făcut pereche cu belgianca Eline Noyen, Arina a trecut în optimi de rusoaicele Zironova/Abraamian, scor 3-0, a învins în sferturi cu 3-2 perechea Mathieu/Picard din Franța, fiind eliminată în semifinale de nemțoaicele Sager/Rose. În proba pe echipe Arina a făcut echipă cu două jucătoare din Rusia, fiind eliminate în semifinale de echipa Germania A.

sportulbistritean.ro


 | 434 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *