TENIS DE MASÄ‚: Andreea Clapa pe doi și Andrei Flămând pe trei, la Top 12

Bistrița a fost, anul acesta, gazda concursului Top 12 – cadeți la tenis de masă, competiție care a adunat la start cei mai buni 12 cadeți, fete și băieți, din țară.

La această competiție, tenisul de masă bistrițean a fost reprezentat de către Andreea Clapa, legitimată la CSM-LPS și Andrei Flămând, legitimat la LPS Bistrița, ambii sportivi fiind antrenați de colectivul de antrenori: Marian Filipaș, Emilian Bulbuc, Cristian Podar. Cu 10 victorii din 11 partide jucate, Andreea Clapa s-a clasat pe locul II, la egalitate de puncte cu sportiva de pe locul I, departajarea făcându-se în urma victoriei directe. În competiția băieților, Andrei Flămând a reuțit 9 victorii și s-a clasat în final pe locul III, după o departajare în trei jucători făcută la punctaveraj.

 

Clasamente finale

Fete :

-locul I   Adina Diaconu – CSS Slatina

-locul II  Andreea Clapa – CSM-LPS Bistrița

-locul III Andreea Dragoman – Romgaz Mediaș

Băieți :

-locul I   Alexandru Manole – CS Pristavu Câmpulung

-locul II  Florin Spelbuș – CS Pristavu Câmpulung

-locul III Andrei Flămând – LPS Bistrița

 

Marian Filipaș, antrenor: ”La fete locurile unu-doi le-au împărțit cele două colege de lot național, astăzi a câștigat Adina, în alte meciuri a câștigat Andreea. În competiția băieților, Andrei a obținut un loc bun, dar el poate mult mai mult”.

 

Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 482 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *