Telenovela se aproprie de final

Zilele acestea s-a derulat o adevarata telenovela legata de drepturile de televizare a meciurilor din „liga” lui Mitica Dragomir. In urma cu doua luni, pe un forum dedicat televiziunilor digitale, se anunta ca bate un „vant” nou in domeniu si ca noua platforma va castiga 100% aceste drepturi.

S-au vehiculat sume astronomice in aceasta lupta si totul parea ca e doar un foc de paie ca pretul sa fie suprasolicitat. Si… surpriza s-a numit RCS&RDS care, impreuna cu Antena 1 au licitat mai mult decat a putut trustul Realitatea.

Atunci credeam ca totul e gata, dar …doar traim in Romania, au aparut alte surprize. Dragomir a amenintat castigatorii cu anularea licitatiei, invocand pretentiile castigatorilor de a impune clauze in defavoarea LPF-ului. Si… toata lumea credea ca incepe sa adie iar vantul… Dar pana la urma a fost doar o adiere palida… si contractul va fi semnat.

Din pacate pentru noi „viitorul” nu e chiar asa roz. La ce sa ne asteptam? Unde vom vedea meciurile? Pe acelasi forum se spunea ca RDS va avea propriul canal de sport ce va transmite 5-6 optiuni!!! Asa ca de acum trebuie sa fim extrem de atenti ce furnizor de televiziune avem.

Pana la toamna mai este ceva timp…. dar
stiti ca „iarna nu e ca vara” … si trebuie sa fim pregatiti daca nu vrem sa vedem meciurile la ….”vecinu”

Foto: gsp.ro

 | 79 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On