Tania Plăian și Andreea Clapa, campioane la Cupa Bistrița! Bistrițenii, evoluții bune între sportivi din 12 țări!

S-a tras cortina peste ediția a 15-a a Cupei Bistrița la tenis de masă, competiție organizată în memoria antrenorului emerit Gheorghe Bozga.

Organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud în colaborare cu Clubul Sportiv Municipal Bistrița și Asociația Județeană de Tenis de Masă Bistrița competiția a adunat  la start peste 240 de sportivi din 12 țări: Bosnia Herțegovina, Franța, Israel, Italia, Germania, Moldova, Muntenegru, Ungaria, Spania, Ucraina, Serbia, România, bistrițenii fiind reprezentați la această competiție de 25 de tenismeni, legitimați la CSM și LPS Bistrița, care au concurat în probele pe echipe și individual la juniori, cadeți și minicadeți fete și băieți.

Competiția s-a bucurat de un real succes. Tribunele pline au savurat din plin reușitele sportivilor, de la minicadete și minicadeți până la junioare și juniori. O competiție puternică cu mulți sportivi valoroși, locurile pe podium fiind împărțite de români, moldoveni, francezi și ucrainieni, maghiari, spanioli.

Bistrițenii s-au numărat și de această dată printre laureații competiției, obținând 10 medalii atât în concursul pe echipe cât și la individual. Performerele bistrițenilor la această competiție au fost Tania Plăian, care a ocupat primul loc la individual cadete și Andreea Clapa care a obținut locul 1 la echipe junioare împreună cu Adina Diaconu de la Slatina și locul 3 la simplu junioare.

În întrecerea pe echipe, Arina Sîngeorzan împreună cu Diana Lupu de la Slatina au terminat pe locul 2 la junioare, Ioana Sîngeorzan împreună cu o sportivă din Mureș au obținut locul 3 la minicadete, Vlad Hurloi și Mihai Nemaciuc au terminat pe 3 la cadeți, iar Tamaș Vigh în echipă cu un spaniol au terminat pe locul 3 la juniori.

La simplu, Vlad Hurloi a obținut locul 2 la cadeți, Bogdan Sîngeorzan și Andrei Flămînd au terminat pe locul 3 la juniori.

Evoluții bune, care au însemnat calificarea pe tabloul principal au avut și Ioana Sîngeorzan ajunsă în primii 16 la minicadete, Emanuel Cocinschi ajuns în primii 16 la minicadeți, Alex Ignat ajuns în primii 8, Mihai Nemaciuc și Darius Toma ajunși în primii 16 la cadeți, Sonia Orban calificată în primii 16 la cadete, Arina Sîngeorzan ajunsă în primii 8, Patricia Marga ajunsă în primii 16 la junioare.

Sportivii clasați pe locurile 2 și 3 au fost premiați cu diplome și medalii, iar câștigătorii celor 12 categorii au primit cupe, diplome și medalii în cadrul unei festivități de premiere în care cel mai aplaudat moment a fost acela în care Adrian Moldovan, directorul CSM Bistrița a oferit un buchet de flori și o cupă soției regretatului antrenor Gheorghe Bozga.

sportulbistritean.ro


 | 410 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *