Taekwondo: Nu mai e o surpriză! Medalii fără număr pentru Ilyo Bistrița la Târgu Mureș

Peste 320 de sportivi, legitimați la 25 de cluburi, au participat în week-end la Cupa Tornado, un concurs desfășurat la Târgu Mureș, important în calendarul federației de taekwondo WT.

Clubul Sportiv Ilyo a participat cu un lot de 25 de sportivi, reușind să obțină 21 de medalii, dintre care 13 medalii de aur, 5 medalii de argint și 3 medalii de bronz.

Aceste rezultate au clasat Clubul Sportiv ILYO pe prima poziție la clasamentul general pe cluburi.

Medalii de aur au obținut următorii sportivi: Filip Mureșanu Mario Raul, Agrișan Ștefan Gabriel, Bindea Ana Luiza, Tudorache Bogdan, Tudorache Mihai, Stern Andreas Georg, Stern Julia Victoria, Avram Raul Adrian, Popan Michelle Valentino, Simionca Marius Teodor, Pintea Luca Paul, Halasu Amir Dorin și Mihalci Paula Arrianna.

Medalii de argint au obținut următorii sportivi: Avram Darius Alexandru, Sas Tudor Mihai, Vinter Lorand, Petri Rian Dominic și Morar Andrei Ciprian.

Medalii de bronz au obținut următorii sportivi: Riti Ana (a luptat 2 categorii de greutate mai sus), Cociuban Răzvan Daniel și Vîrtic Mara Riana.

”Conducerea clubului ILYO îi felicită pe sportivi pentru munca depusă în antrenamente și prestația de la competiție. Mulțumim echipei tehnice care a coordonat acești sportivi, în special doamnei profesor Ica Sigartău, instructorilor Ioana Teodor Iacob și Orban Ioan Ștefan, părinților care s-au mobilizat exemplar pentru desfășurarea în bune condiții a competiției, sponsorilor și susținătorilor clubului ILYO.”,spune Marius Muti, președintele clubului.

După această competiție, clubul bistrițean îi ține pumnii Lianei Mustață, care va lupta la sfârșitul săptămânii în Campionatul Mondial de seniori WT de la Manchester.

 | 854 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *