Taekwondo: Sportivii de la Ilyo Bistrița, antrenamente și examene la Eforie Sud

Clubul Sportiv Ilyo a participat cu un lot de 25 de persoane la Stagiul Național Tehnic, ce a avut loc la Eforie Sud, stagiu la care au participat peste 360 de sportivi din România, Bulgaria și Kazakstan.

Cu ocazia acestui eveniment s-au organizat antrenamente tehnico- tactice, concursuri, cursuri de instruire pentru instructori și arbitrii, examene de grad.

Trei dintre bistrițeni au susținut și promovat examenul de centură neagră 2 Dan, și anume: Musteață Liana Ionela, Cantor Dan Alexandru și Riti Răzvan.

Un sportiv și-a susținut examenul de centură neagră 1 Dan, și anume Șolderea Selena.

Doi sportivi și-au susținut și promovat examenul de centură neagră 1 Poom( sub 15 ani), și anume: Riti Ana și Agrișan Ștefan Gabriel.

Un sportiv și-a susținut și promovat examenul de centură roșie cu tresă neagră 1 Kup, Filip Mureșanu Mario Raul.

”A fost un eveniment important, bine organizat, care a adunat mulți oameni importanți din acest sport. Antrenamentele s-au desfășurat pe următoarele probe: Kyeorugi (luptă competițională), Poomsae ( forme de luptă cu adversari imaginari), Kyeok Pa ( Spargeri), Hoshinsul (Autoapărare) și Haidong Gumbo ( Luptă cu sabia). Mulțumim Consiliului Județean Bistrița- Năsăud pentru sprijinul acordat participării la acest eveniment sportiv!”, spune Marius Muti, conducătorul clubului bistrițean.

 | 2.142 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *