TAEKWONDO. Sportivii de la CS ILYO se pregătesc pentru Naționale

Sportivii de la CS ILYO Bistrița se pregătesc pentru următorul concurs important din acest an. Campionatul Național de Copii și Cadeți va avea loc în perioada 8-9 iunie, la Cluj-Napoca.

Președintele CS ILYO, Marius Muti, spune că de la Bistrița vor participa 30 de sportivi la acest concurs. "Sper să avem evoluții cât mai bune și să ne întoarcem acasă cu cel puțin 10 medalii. Sunt unii sportivi care vor participa pentru prima dată la un Campionat Național", a spus Marius Muti. Concursul va aduna la start peste 400 de luptători de taekwondo din toată țara.

"Conducerea Clubului Sportiv ILYO mulțumește părinților pentru sprijinul acordat precum și familiilor Ștefănuțiu- Mureșan George și Anamaria (managerii Geoplast), Riti Lucian și Mirela (Rimini și Alma) și Pop Buia Claudiu și Mihaela (Italceramic). De asemenea, mulțumim domnilor Tiberiu Creț (Witaro Grup), Călin Harșianu (Salix) și Gelu Gliga (Cabtec Prod)", spune Marius Muti, președintele CS ILYO Bistrița.

De la începutul anului, sportivii de la CS ILYO au obținut 54 de medalii la concursurile naționale de taekwondo și 3 medalii internaționale. Marius Muti mai spune că, în această perioadă, îi așteaptă pe bistrițenii de toate vârstele să practice taekwondo, la cele opt secții din județul Bistrița-Năsăud. 

 

Augustin Danci

 | 266 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *