Taekwondo: Robert Ștefănuțiu ia Cupa României a 7-a oară consecutiv! CS Ilyo, 17 medlii!

Ana Riti și Bogdan Tudorache, doi dintre sportivii clubului ILYO, au fost declarați cei mai buni juniori mici de la Cupa României la Taekwondo WT, competiție desfășurată în weekend, la Brașov.

Ei au luat aur alături de alți bistrițeni prezenți în concurs: Musteață Liana Ionela, Ștefănuțiu Mureșan Robert, Tudorache Mihai, Cantor Dan Alexandru, Bura Mihai, Șolderea Selena, Avram Raul Adrian, Pintea Luca Paul și Cociuban Răzvan Daniel.

Zestrea de medalii adusă acasă de antrenorul Marius Muti a fost completată de Sas Tudor Mihai, Țenghel Vlad Ioan și Avram Darius Alexandru care au câștigat argintul, iar Dragomir Ștefan Vasile, Marian Patrick Mihai și Bindea Ana Luiza au luat bronz.

În total, CS Ilyo a adunat 17 medalii, la un concurs la care au participat peste 500 de sportivi de la 30 de cluburi din țară.

Aceste rezultate au clasat clubul bistrițean pe locul 1 la clasamentul copii, locul 3 la clasamentul juniori și locul 6 la clasamentul general pe cluburi.

Însă cea mai spectaculoasă performanță a fost cea obținută de Robert Ștefănuțiu care a reușit să pună mâna pe Cupa României a 7-a oară consecutiv.

Cu ocazia acestui eveniment au fost premiate de Federația Română de Taekwondo WT cele mai importante rezultate internaționale obținute anul acesta, respectiv locul 2 la Campionatul European de Taekwondo WT la Juniori obținut de Musteață Liana Ionela, și locul 2 la Campionatul European de Taekwondo WT la Cadeți obținut de sportiva clubului Știința Petroșani, Rache Tania.

”Conducerea clubului Sportiv ILYO felicită sportivii pentru munca și dăruirea de care au dat dovadă în obținerea acestor rezultate, părinții pentru susținerea sportivilor, cadrele tehnice ale clubului, respectiv doamna Ica Sigartău, Orban Ioan Ștefan, Ioana Teodor Iacob și Zinveliu Denisa Timea. Mulțumim tuturor pentru sprijinul și încrederea acordată. Mulțumim lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările!!!”, ne-a declarat mentorul clubului, Marius Muti.

 | 1.044 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *