Taekwondo: Rezultate foarte bune pentru sportivii lui Marius Muti la două competiții internaționale!

În Sala Polivalentă din București, s-au desfășurat recent două competiții internaționale foarte importante pentru practicanții disciplinei olimpice Taekwondo WT:  Campionatul European pentru Copii și Dracula Open G2.

Bistrița a fost reprezentată de 4 sportivi, Bindea Ana Luiza, Filip Mureșanu Mario Raul, Bura Mihai Cristian – legitimați la Gloria 2028 și Musteață Liana Ionela- sportive clubului CS Ilyo. Aceștia au fost însoțiți și pregătiți de Marius Muti.

Ana Luiza Bindea a câștigat o medalie de aur la Dracula Open G2. Sportiva Gloriei 2018 a câștigat categoria cadeți feminin – 44 kg și a urcat pe prima treaptă a podiumului.

În prima luptă, Luiza a învins-o pe reprezentanta Moldovei câștigând primele două reprize, după care a trecut de o sportiva din Spania tot în primele două reprize iar în finala a învins reprezentanta Belgiei cu scorul de 2-1 pe reprize.

Mario Raul Filip Mureșanu, la juniori masculin – 55 de kg, a învins în primul meci un sportiv din Italia însă a pierdut din păcate meciul pentru medalie cu reprezentantul Olandei.

Cristian Mihai Bura a concurat la seniori masculin – 80 kg. Din păcate a fost învins de reprezentantul Ucrainei în primul meci.

Liana Ionela Musteață, legitimată la Clubul Sportiv ILYO, a câștigat locul 2 și medalia de argint în cadrul categoriei seniori feminin – 53 de kg.  După 3 meciuri câștigate, a fost foarte aproape de aur, pierzând locul 1 în favoarea reprezentantei Spaniei.

În primul meci a învins reprezentanta Italiei, in al doilea o sportivă din Spania, în al treilea meci o luptătoare din Statele Unite ale Americii, iar în finală a pierdut în fața unei sportive din Spania.

La această competiție au participat peste 700 de sportivi din peste 20 de țări (printre care și SUA și Japonia).

 | 839 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *