Taekwondo: Patru bistrițeni în lotul României la două competiții europene!

Patru bistrițeni de la clubul Ilyo au făcut parte din lotul României care a participat recent la Campionatul European pe Categorii Olimpice pentru Seniori și Campionatul European de Cadeți.

Întrecerea a avut loc la Sarajevo, în Bosnia Herțegovina și n-a fost chiar la nivelul așteptărilor pentru ai noștri.

”Din cauza pandemiei, care a generat întreruperi de peste 3 luni în activitatea sistematică de pregătire a sportivilor, sportivii bistrițeni au reușit doar două clasări pe locul 5 la Campionatul European de Cadeți, locuri obținute de sportivii Ana Riti și Ștefan Agrișan. Ceilalți doi bistrițeni, Liana Musteață și Răzvan Riti, au acumulat doar experiență la acest nivel, fiind la început de drum la categoria seniori, având doar 18, respectiv 17 ani.

Sperăm ca evoluția pandemiei de Covid 19 să nu mai influențeze negativ pregătirea sportivilor de performanță și până la calificările pentru Jocurile Olimpice sportiva Liana  Musteață să fie într-o formă sportivă superioară care să o califice la Jocurile Olimpice, idealul suprem al oricărui sportiv. Mulțumim tuturor celor care ne încurajează și ne susțin în această perioadă dificilă pentru sportul de performanță!”, spune Marius Muti, antrenorul celor de la Ilyo.

Delegația României a obținut o medalie de argint și două medalii de bronz la Campionatul European de Cadeți.

 | 330 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *