Taekwondo: Musteață, bronz la Belgrad! Alți 3 sportivi de la Ilyo Bistrița, aproape de podium!

Capitala Serbiei, Belgrad, a găzduit cea de a 18-a ediție a competiției “Galeb Belgrade Trophy”, competiție clasificată G1, la care au participat peste 1.000 de sportivi.

Clubul Sportiv ILYO a fost reprezentat de un lot de 4 sportivi, toți luptându-se pentru un loc pe podium.

Ana Riti a câștigat primul meci împotriva sportivei Sajra Kajevic din Bosnia Herțegovina cu scorul de 19-3. În cel de-al doilea, cu Anja Gvozdic, din Serbia, a pierdut în repriza a patra, ca Golden Point, după ce, în prealabil, a condus tot meciul.

Filip Mureșanu Mario Raul a câștigat primul meci împotriva sportivului Jan Petrdid din Croația cu scorul de 24-4 și a pierdut meciul de medalie în fața unui sportiv din Polonia, Igor Drazkiewicz.

Agrișan Ștefan Gabriel a pierdut împotriva sportivului Danilo Ristovic din Serbia.

Sportiva Musteață Liana Ionela, deși junioară, a concurat la categoria de vârstă a seniorilor. Ea a reușit să o învingă pe sportiva Melike Yilmaz din Turcia cu scorul de 32-5, pe Imani Sitti din Franța cu scorul de 31-3 și a pierdut semifinala cu reprezentanta Spaniei, Blanca Palmer Soler, cu scorul de 12-13.

În urma victoriilor, Liana a obținut locul 3 în cadrul categoriei seniori feminin -53 kg.

”Fiind la a doua participare la categoria de vârstă seniori sunt mulțumit de rezultatele sportivei Musteață Liana și apreciez eforturile celorlalți sportivi care au fost aproape de podium. Mulțumim doamnei Ica Sigartău pentru munca depusă în obținerea acestor rezultate, părinților pentru sprijinul acordat, precum și întregului staff al clubului sportiv ILYO.”, spune Marius Muti, conducătorul celor de la Ilyo.

 | 618 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *