TAEKWONDO. Medalii pentru bistrițenii de la ILYO, la Campionatul Național de la Botoșani

În perioada 26-28 aprilie a avut loc la Botoșani Campionatul Național de Poomsae (Taekwondo) și ediția a II-a a OPEN-ului Botoșani la Taekwondo. La concurs au participat 400 de sportivi de la 22 de cluburi din țară.

Clubul Sportiv Ilyo Bistrița a participat cu 11 sportivi. Bistrițenii au obținut 13 medalii la Campionatul Național. La individual, Robert Mureșan- Ștefănuțiu a obținut medalia de aur și Sebastian Scurtu a obținut tot medalia de aur. Daniel Bîrneț a obținut locul III (medalia de bronz) la seniori, tot locul III obținându-l și Dănuț Folfă.

La perechi, bistrițenii au câștigat patru medalii de aur. S-au clasat pe locul I perechile David Tarik Grigorescu – Darius Lungu și Sebastian Scurtu – Bianca Berar. Tot la perechi, Robert Mureșan Ștefănuțiu cu Răzvan Riti au obținut medaliile de argint, clasându-se pe locul II. La trio, Robert Mureșan Ștefănuțiu, Răzvan Riti și Darius Lungu au obținut medaliile de argint.

La OPEN-ul Botoșani, bistrițenii de la CS Ilyo au obținut 9 medalii. Medalii de aur au obținut Răzvan Riti, Liana Ionela Musteață, Dănuț Folfă și Alexandru Marincat. Robert Ștefănuțiu Mureșan, Darius Lungu și David Tarik Grigorescu au obținut medalii de argint la OPEN iar Bianca Berar și Ana Riti au obținut medalii de bronz.

"Conducerea Clubului Sportiv ILYO mulțumește părinților pentru sprijinul acordat precum și familiilor Ștefănuțiu- Mureșan George și Anamaria (managerii Geoplast), Riti Lucian și Mirela (Rimini și Alma) și Pop Buia Claudiu și Mihaela (Italceramic). De asemenea, mulțumim domnilor Tiberiu Creț (Witaro Grup), Călin Harșianu (Salix) și Gelu Gliga (Cabtec Prod)", spune Marius Muti, președintele CS ILYO Bistrița.

Următoarea competiție importantă de Taekwondo va avea loc în perioada 11-12 mai, în Sala Polivalentă din Bistrița. ILYO OPEN Cup este la ediția a II-a și vor participa copii cadeți și juniori de la mai multe cluburi din țară

 

Augustin Danci


 | 272 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *