Taekwondo: Liana Musteață și Mihai Bura au câștigat Cupa României la seniori! Medalii importante pentru Gloria și Ilyo!

În Sala Sporturilor Antonio Alexe din Oradea a avut loc, recent, Cupa României la Taekwondo WT, competiție la care au participat peste 500 de sportivi legitimați la 32 de cluburi din țară.

Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița Năsăud a fost reprezentat de 8 sportivi, toți medaliați la final.

Medaliile de aur au fost obținute de Bura Mihai Cristian (seniori), Bindea Ana Luiza, , Halasu Amir Dorin, Filip Mureșanu Mario Raul, Petruț Monica (junior și cadeți)

Medaliile de argint de către Șolderea Selena (seniori), Stern Andreas Georg iar medalia de bronz de către sportivul Țermure Denis Ionuț (junior și cadeți).

Aceste rezultate au clasat clubul sportiv Gloria 2018 Bistrița Năsăud pe locul 3 la clasamentul general pe cluburi la secțiunea seniori.

Bura Mihai Cristian a luat titlul pentru cel mai bun sportiv senior al competiției.

Sportiva Bindea Ana Luiza a obținut titlul de cea mai bună sportivă la categoria cadeți și a fost selectată pentru a reprezenta România la Campionatul European de Cadeți ce se va desfășura peste 2 săptămâni în Malta.

Clubul Sportiv ILYO a fost reprezentat și el de 8 sportivi, care au câștigat 7 medalii, 3 de aur, 3 de argint și una de bronz. Medaliile de aur au fost obținute de Musteață Liana Ionela (seniori feminin – 57 kg), Mureșan Denisa Livia (juniori mici feminin – 35 kg), Câmpan Beatriz Lorena (cadeți feminin – 47 kg).

Medaliile de argint au fost obținute de : Moldovean David Marian ( cadeți masculin – 49 kg), Buboly Nora ( juniori feminin +68 kg) și Prodan Andrei Ștefan (copii 1 masculin – 30 kg), iar locul 3 a fost obținut de sportivul Kcsontos Krisztian ( juniori masculin – 59 kg).

Tot de la ILYO a participat și sportivul Mureșan Denis Eduard care a fost foarte aproape de a prinde și el podiumul.

Trebuie menționat că sportivii Prodan Andrei Ștefan și Kcsontos Krisztian au fost la prima participare la o competiție națională și că toți sportivii participanți la Cupa României fac parte din secțiile clubului ILYO din Bistrița, Beclean și Căianu Mic, pregătiți de antrenorul Marius Muti și instructorii Orban Ioan  și Ioana Teodor.

 | 1.845 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *