Taekwondo: Ionela Musteață și Mihai Bura, campioni naționali la seniori! Rezultate remarcabile pentru Gloria și Ilyo!

În sala de sport a Colegiului Carmen Silva din Eforie Sud s-a desfășurat Campionatul Național de taekwondo, atât la juniori cât și la seniori.

Bistrița a fost reprezentată de două cluburi, Gloria 2018 și CS Ilyo. După o săptămână de întreceri, bistrițenii au adus acasă multe medalii, la toate categoriile de vârstă. Cele mai importante au fost castigate de Ionela Musteață (Ilyo) și Mihai Bura (Gloria), amândoi devenind campioni naționali de seniori.

Ionela s-a impus la 57 de kilograme iar Mihai la 74 de kilograme. De altfel, Bura a reușit să se impună și la junior, având doar 16 ani. De asemenea, tot la seniori, Selena Șolderea s-a clasat a treia și a luat o medalie de bronz.

În cadrul aceluiași cantonament, Pintea Luca Paul a obținut centura roșie cu tresă neagră – gradul 1 KUP, iar Sas Tudor Mihai a obținut centură neagră 1 Poom ( sub 15 ani se numește Poom, peste 16 ani Dan), ambii fiind legitimați la CS Ilyo. De la Gloria, Riti Maria a promovat examenul pentru gradul 1 KUP ( centură roșie cu tresă neagră), iar sportiva Bindea Ana Luiza a promovat examenul de centură neagră 1 Poom ( după 7 ani de antrenament).

La clasamentul general pe cluburi dintre 33 de cluburi participante Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița Năsăud a obținut locul 3 la categoria de vârstă juniori, proba Kyeorugi ( luptă competițională)

Sportivul Agrișan Ștefan Gabriel a primit titlul de cel mai bun sportiv al competiției la categoria Juniori.

Alte rezultate pentru Gloria:

  • 2 medalii de argint prin sportivii Șolderea Selena ( seniori individual feminin) și Filip Mureșanu Mario Raul ( juniori individual masculin)
  • 2 medalii de bronz la proba individual prin sportivii Bindea Ana Luiza ( individual feminin cadeți) și Agrișan Ștefan Gabriel ( individual masculin cadeți)
  • 3 medalii de argint la proba Poomsae Echipe Juniori prin sportivii: Bura Mihai Cristian, Agrișan Ștefan Gabriel și Filip Mureșanu Mario Raul.

”A fost un campionat foarte bun pentru bistrițeni. O competiție tare, la care au participat peste 600 de sportive. Pe lângă competiții și antrenamente sportivii s-au bucurat și de soarele, plaja și valurile din stațiunea Eforie Sud”, spune antrenorul Marius Muti

 | 1.887 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *