Taekwondo: Ilyo Bistrița, medalii peste medalii la 3 concursuri într-unul singur!

În Sala Polivalentă Elisabeta Lipă din Botoșani s-au desfășurat recent 3 concursuri de taekwondo: Cupa României, Turneul Republican “Cupa României” și Botoșani Open.

Au fost 32 de cluburi participante și aproximativ 700 de sportivi. Clubul Sportiv ILYO a participat cu un lot de 15 sportivi la competiția Cupa României obținând tot atâtea medalii, dintre care 5 medalii de aur, 6 medalii de argint și 4 medalii de bronz.

Medalii de aur: Tudorache Bogdan, Tudorache Mihai, Bindea Ana Luiza, Avram Raul Adrian și Avram Darius Alexandru.

Medalii de argint: Pintea Luca Paul, Șolderea Selena, Stern Andreas Georg, Bura Mihai Cristian, Cantor Dan Alexandru și Musteață Liana Ionela.

Medalii de bronz: Riti Ana, Filip Mureșanu Mario Raul, Sas Tudor Mihai, Agrișan Ștefan Gabriel.

Avram Darius Alexandru a fost declarat cel mai bun sportiv al competiției la categoria copii.

La Competiția Turneul Republican Cupa României clubul ILYO a participat cu un lot de 9 sportivi, obținând tot atâtea medalii, dintre care 3 de aur, 2 de argint și 4 de bronz.

Medalii de aur: Țenghel Vlad Ioan, Popan Michelle Valentino, Morar Andrei Ciprian.

Medalii de argint: Țermure Denis Ionuț, Marian Patrick Mihai.

Medalii de bronz: Cociuban Răzvan Daniel, Stern Julia Victoria, Simionca Marius Teodor, Costin Simijdean Vlad.

La competiția Botoșani Open clubul ILYO a participat cu un lot de 14 sportivi, obținând 11 medalii, dintre care 5 de aur, 5 de argint și 1 de btonz.

Medalii de aur: Avram Darius Alexandru, Bindea Ana Luiza, Tudorache Bogdan, Tudorache Mihai și Țenghel Vlad Ioan.

Medalii de argint: Pintea Luca Paul, Morar Andrei Ciprian, Țermure Denis Ionuț, Marian Patrick Mihai și Cociuban Răzvan Daniel.

Medalie de bronz: Stern Julia Victoria. Rezulatele obținute au clasat

Clubul Sportiv ILYO a terminat pe locul 2 în clasamentul general pe categoria de vârstă copii, locul 2 la clasamentul general la competiția Botoșani Open și locul 5 la clasamentul general pe cluburi din 32 de cluburi participante și aproximativ 700 de sportivi.

” Felicitări sportivilor și mulțumiri părinților pentru implicare și susținere. Mulțumim Consiliului Județean Bistrița Năsăud și Federației Române de Taekwondo WT pentru susținere, sponsorilor RCB 97 SA și SC Rimini SRL (magazinele Alma).”,spune Marius Muti, șeful clubului bistrițean.

 | 3.147 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *