Taekwondo: ILYO Bistrița, 3 medalii la un concurs tare în Bulgaria

Clubul Sportiv ILYO Bistrița a participat zilele trecute cu 5 sportivi la Sofia Open G1, ediția a 6-a. A fost un concurs cu peste 1.000 de participanți, unii venind chiar și de pe alte continente, din Africa și Australia. La această competiție au participat nume celebre în taekwondo, cum este de exemplu dubla campioană olimpică Jade Jones.

O competiție cu un nivel tehnic ridicat, o bună verificare pentru sportiva Musteață Liana Ionela care va participa in perioada 15-19 mai la Campionatul Mondial de Seniori din Manchester / Marea Britanie

Astfel, Musteață Liana Ionela a obținut locul 1 la categoria juniori feminin -55 kg, Bindea Ana Luiza -locul 2 in cadrul categoriei copii feminin -36 kg și Bura Mihai Cristian -locul 3 în cadrul categoriei juniori masculin -63 kg, învingându-l în al treilea meci pe campionul european de anul trecut de pe categoria sa.

Sportivele Ana Riti și Șolderea Selena au fost aproape de podium câștigând câte un meci!

”Mulțumiri cadrelor tehnice ale clubului Ilyo care s-au ocupat de pregătirea sportivilor, în special doamnei profesor Ica Sigartău, instructorului Ioana Teodor, părinților, sportivilor, precum și tuturor susținătorilor clubului ILYO.”, spune Marius Muti, președintele clubului.

 | 449 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *