Taekwondo: Gloria 2018, pe locul 3 într-un concurs tare la București!

Cea de a șasea ediție a Cupei Lifestyle a adunat în București peste 150 de sportivi de la 14 cluburi de taekwondo din țară! Bistrița a fost reprezentată de 9 sportivi, 2 arbitri și un antrenor.

Dintre cei 9 sportivi 5 aparțin clubului sportiv Gloria 2018 Bistrița Năsăud și 4 aparțin clubului sportiv ILYO. Competiția a fost destinată grupelor de vârstă copii, juniori mici și cadeți (6_14 ani).

Cei 5 sportivi legitimați la secția de Taekwondo a clubului sportiv Gloria 2018 Bistrița Năsăud au reușit să obțină tot atâtea medalii, dintre care 4 de aur și una de bronz.

Sportivii care au obținut medalia de aur sunt: Bindea Ana Luiza, Halasu Dorin Amir, Țenghel Vlad Ioan, Buhai Iasmina Maria. Medalia de bronz i-a revenit sportivului Agrișan Ștefan Gabriel.

Bindea Ana Luiza și Halasu Dorin Amir au obținut titlul de cei mai buni sportivi ai competiției la clasa de vârstă cadeți. Aceste rezultate au clasat clubul sportiv Gloria 2018 Bistrița Năsăud pe locul 3 la clasamentul general pe cluburi.

Cei 4 sportivi legitimați la clubul ILYO au obținut două medalii de aur și două de argint. Medalie de aur au obținut: Petruț Monica ( ea aflându-se la prima participare la un concurs de luptă), Țermure Denis Ionuț. Medaliile de argint au ajuns la Avram Darius Alexandru și Buboly Nora.

”Mulțumim autorităților locale pentru sprijinul acordat, clubului sportiv Gloria 2018 Bistrița Năsăud pentru susținerea secției de Taekwondo, conducerii Consiliului Județean Bistrița Năsăud, Direcției pentru Tineret și Sport Bistrița Năsăud, federației române de Taekwondo WT, organizatorilor, părinților, susținătorilor și cadrelor tehnice care au depus un efort uriaș pentru ca sportivii să fie într-o formă sportivă bună!”, spune Marius Muti, coordonatorul celor două secții de taekwondo.

 | 1.895 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *