Taekwondo: CS ILYO a deschis a 9-a secție de antrenamente!

 

Clubul Sportiv ILYO Bistrița a deschis o nouă secție, în localitatea Salva. Din această săptămână, copiii din localitatea Salva sunt așteptați la antrenamente în sala de sport a Școlii Generale "Tiberiu Morariu" din localitate.

Este a noua secție în care învață Taekwondo WTF sportivii de la Clubul Sportiv Ilyo, club care a început, în 2009, cu secția din Năsăud și a deschis, pe rând, secțiile din Bistrița, Beclean, Sîngeorz-Băi, Rodna, Maieru, Telciu, Coșbuc și Salva. În prezent, la Clubul Sportiv ILYO se antrenează peste 100 de sportivi, de toate vârstele. Aceștia sunt pregătiți de intructorii Marius Muti, Teodor Iacob Ioana, Daniel Emanuel Bîrneț, Ștefan Ioan Orban, Paul Cantor, Bianca Nicoletta Leșan.

În cei trei ani de activitate, CS ILYO Bistrița a dat doi campioni balcanici, pe Bianca Leșan și pe Denisa Timeea Zinveliu și doi vicecampioni balcanici, pe Bianca Berar și Sebastian Adrian Scurtu. Mai mulți sportivi ai clubului au devenit campioni naționali de Taekwondo WTF, printre care îi amintim pe Bianca Leșan, Robert Mureșan Ștefănuțiu, Răzvan Riti, Darius Lungu, Alexandru Dan Cantor și Liana Ionela Musteață. La compețiile la care au participat, sportivii de la CS ILYO Bistrița au obținut peste 300 de medalii.

 

 | 320 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *