Taekwondo: Clubul Ilyo, locul 2 la Cupa Tornado!

La Sânta de Mureș, lângă Târgu Mureș, a avut loc recent cea de-a 8-a ediție a competiției de taekwondo WT intitulată “Cupa Tornado”.

Au participat peste 200 de sportivi de la 19 cluburi din țară. Clubul Sportiv ILYO a fost prezent cu un lot de 20 de luptători, reușind să obțină în total 17 medalii. Cu 10 medalii de aur, două de argint și 5 de bronz, clubul ILYO s-a clasat pe locul 2 la clasamentul general pe cluburi.

Medalii de aur: Selena Șolderea , Bindea Ana Luiza, Avram Darius, Pintea Luca Paul, Tudorache Bogdan, Tudorache Mihai, Cociuban Răzvan Daniel, Țenghel Vlad Ioan, Popan Michelle Valentino și Costin Simijdean Vlad.

 

Medalii de argint: Agrișan Ștefan Gabriel și Avram Raul Adrian. Medalii de bronz au obținut următorii sportivi: Riti Ana, Sas Tudor Mihai, Bojor Alexandru Victor, Simionca David Iosif și Țermure Denis Ionuț.

 

Felicităm stafful tehnic care s-a ocupat de pregătirea sportivilor: antrenor emerit Ica Sigartău, instructori Orban Ioan Stefan, Ioana Teodor Iacob și Zinveliu Denisa Timea. Mulțumim părinților pentru susținere, implicare și încrederea acordată. De asemenea, le mulțumim tuturor celor care au crezut și cred în continuare in noi!”, spune Marius Muti, președintele clubului.

 | 2.535 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *