Taekwondo: Bistrițenii dau ora exactă în România! 3 sportivi, premiați pentru rezultate excepționale în 2022

Federația Română de Taekwondo WT a desemnat sportivii anului în România. Elevii lui Marius Muti, antrenor bistrițean, se numără printre cei mai buni din țară, un semn încurajator pentru comunitatea de sportivi din județ. 

Anul s-a încheiat cu un aer festiv în cadrul Federației Române de Taekwondo WT. După numeroase competiții naționale și internaționale, cei mai buni sportivi au fost răsplătiți pentru munca lor. Antrenorul Marius Muti se poate mândri cu distincțiile obținute de elevii săi, care se numără acum printre cei mai buni din țară.

În anul competițional 2022, sportiva Liana Ionela Musteață, legitimată la CS ILYO, a obținut locul 1 la categoria seniori feminin, în urma rezultatelor foarte bune obținute. De asemenea, Luiza Bindea (CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud) a fost declarată sportiva anului în România, categoria cadeți, distincție pentru care a primit și un premiu în bani în valoare de 2500 lei. În același clasament național a fost inclus și Mihai Cristian Bura (CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud), el primind locul 2 la categoria seniori masculin.

Marius Muti este un antrenor recunoscut în județul nostru, dar și pe plan național și internațional. Datorită lui, numeroși copii urmează calea sportului și ajung pe podiumuri la numeroase competiții.

Ana Ștefănel

 | 835 vizualizări

Author: Stefanel Ana

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *