TAEKWONDO. 32 de medalii pentru bistrițeni, la ILYO OPEN CUP

32 de medalii au obținut sportivii de la CS ILYO Bistrița la ILYO OPEN CUP, competiție desfășurată în data de 11 mai la Bistrița, în Sala Polivalentă. Este a doua ediție a concursului și au participat 220 de sportivi de la 16 cluburi din țară. Concursul s-a desfășurat pe două probe: kyeorugi (luptă) și speed-kick (viteză). 

 
CS ILYO Bistrița a participat cu 32 de sportivi, reușind să obțină 11 medalii de aur, 6 de argint și 15 de bronz. Medalii de aur au obținut, la copii: Robert Mureșan Ștefănuțiu, Andreea Corina Haidău, Paul Danci și Iulian Roman. La cadeți, au luat medalii de aur sportivii: Răzvan Riti, Diana Fiscutean, Alexandru Dan Cantor, Liana Ionela Musteață, Dănuț Folfă și Ștefan Vasile Dragomir. De asemena, la speed kick, Mario Raul Filip a luat medalia de aur.
 
Medaliile de argint au fost obținute de Florin Ionuț Anca, Ana Maria Găină (ambii la cadeți) și Bianca Berar la juniori. La speed kick, au luat medalii de argint Maria Riti, Paul Danci și Andreas Claustean Pop-Buia.
 
Medalii de bronz au obținut următorii sportivi de la CS ILYO: Maria Riti, Melinda Ioana Cotoc, Ana Riti, Andreas Pop Buia, Dana Sandra Bolog, Raul Mario Filip la copii (luptă). La cadeți, Emilian Sergiu Bizău, David Tarik Grigorescu și Darius Lungu au obținut și ei medalii de bronz. La juniori, au luat bronzul: Cristian Șoș, Silviu Valentin Gabor. La speed kick, au luat medalii de bronz David Ureche, Horațiu Moldovan, Ana Riti și Andreea Corina Haidău.
 
 
Sponsorii principali ai concursului au fost Geoplast, Rimini și Alma Store. "Conducerea Clubului Sportiv ILYO mulțumește părinților pentru sprijinul acordat precum și familiilor Ștefănuțiu- Mureșan George și Anamaria (managerii Geoplast), Riti Lucian și Mirela (Rimini și Alma) și Pop Buia Claudiu și Mihaela (Italceramic). De asemenea, mulțumim domnilor Tiberiu Creț (Witaro Grup), Călin Harșianu (Salix) și Gelu Gliga (Cabtec Prod)", spune Marius Muti, președintele CS ILYO Bistrița.
 
 
Augustin Danci


 | 484 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *