Superba și-a făcut intrarea pe piața bistrițeană

Noua Skoda Superb a intrat pe piața bistrițeană după o lansare marcată săptămâna trecută în sediul Compexit de la Cluj. Sub sloganul „Stil și rațiune”, dealer-ul Skoda a organizat o lansare pe măsura mașinii. Ansamblul de balet al Operei Maghiare a făcut ca prezentarea să fie una ingenioasă și unică, iar artistul Răzvan Krivach, câștigătorul trofeului Cerbul de Aur, a dat, și el, un plus de valoare evenimentului, și așa foarte stilat.
Noul model de Skoda Superb combină fiabilitatea cu o calitate superioară, oferind o echipare standard ce include șase airbaguri, ESP inclusiv ABS, MSR, ASR, asistență hidraulică la frânare. Cel mai important element este
inovația TwinDoor, sistem ce permite deschiderea portbagajului în două moduri, doar trapa sau trapa și luneta, ca în cazul unui hatchback.

Noua Skoda Superb este disponibilă în șase variante de motorizare, trei pe benzină și trei diesel, prețul unei variante Comfort fiind de 18.982 euro, cu TVA inclus.
Cel mai nou membru al familiei Skoda este îmbinarea perfectă dintre o limuzină elegantă și o mașină de familie practică și fiabilă.

 | 115 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On