La 4 ani de la înființarea magazinului Ideal Sport, Gloria își deschide Fan Shop în incinta soților Hlinca!

Suporterii Gloriei 2018 pot să achiziționeze începând de astăzi echipamente sportive și materiale promoționale cu însemnele Gloriei! Soții Elisa și Ionuț Hlinca au inaugurat azi Fan Shop-ul din incinta magazinului Ideal Sport. Apropo, magazin care mâine împlinește 4 ani de la înființare. 

rpt

Ca orice club care se respectă, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud avea nevoie și de un magazin dedicat echipamentelor sportive și materialelor promoționale, astfel încât fanii adevărați să aibă de unde să cumpere tricoul cu sportivul preferat sau chiar și încălțăminte sport cu însemnele echipei de suflet.

Astăzi a fost ziua cea mare, căci soții Elisa și Ionuț Hlinca au inaugurat Fan Shop-ul de pe strada Crinilor nr. 1, în incinta magazinului Ideal Sport. Evenimentul a fost unul reușit, fiind prezente handbalistele Gloriei, antrenorul Horațiu Pașca, vizibil înviorați după meciul bun de ieri, dar și reprezentanți ai instituțiilor publice locale și județene, printre care și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan și președintele CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, Eugen Cosma.

Deoarece soții Hlinca au pregătit totul din timp, ei s-au gândit și la fanii care sunt departe de Bistrița și promit că în viitorul foarte apropiat produsele favorite vor putea fi comandate și online prin intermediul platformei www.gloria2018.ro

 | 1.173 vizualizări

Author: Stefanel Ana

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *